Ofilio Picón canta a Santiago Montobbio. Barnasants. Harlem Jazz Club, Barcelona, 5 de marzo de 2017. Entradas a la venta


OFILIO PICÓN

5 març @ 7:00 PM

Diumenge 5 de març / Harlem Jazz Club
19.00h – 8 /10 € VENDA D’ENTRADES
Ofilio Picón canta a Santiago Montobbio
La libertad y el mar son una música és l’últim disc d’aquest artista de Nicaragua. Es tracta de dotze poemes musicats a veu i guitarra d’alguns del poemes del barceloní Santiago Montobbio, que també llegirà alguns dels seus textos. Ofilio Picón fa més d’una vintena d’anys que composa i comparteix cançons. Té més de cinc discos publicats, on ha versionat poesia de Rubén Darío, Alfonso Cortés i Salomón de la Selva, entre altres, i també s’ha estrenat com a escriptor.



Venta de entradas aquí

Santiago Montobbio

Santiago Montobbio
Foto: Anna Xalabarder

Volvió a escribir

después de 20 años de silencio. Entonces Ernesto Sábato, Miguel Delibes, Juan Carlos Onetti y Camilo José Cela describieron su poesía como honda, misteriosa, envidiable.
Es Santiago Montobbio (Barcelona, 1966) de esa estirpe de poetas que cosechan el misterio en la cotidianeidad, que se transportan con ligereza a ese otro lado donde está la sombra alumbrada y vuelve sembrado de palabras tan sencillas como poderosas, tan sobrenaturales como humanas.
(María García Esperón)